VWGNijhof

Accountancy & Fiscaal, Advies & Onderzoek, Zakelijke dienstverlening

Bedrijfsnaam
VWGNijhof
Sectoren
Accountancy & Fiscaal, Advies & Onderzoek, Zakelijke dienstverlening
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
51 tot / met 100
Werkmogelijkheden
Starterfunctie
Meeloopstages
Contact
Fabian Sent
info.arnhem@vwgnijhof.nl
024 - 3650965

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

OVER ONS
VWGNijhof ontzorgt. Al meer dan 65 jaar leveren wij met actuele vakkennis praktijkgerichte adviezen. Door onze financiële deskundigheid en ervaring te combineren met uw ondernemerstalent creëren we samen betere resultaten voor uw bedrijf. Persoonlijke betrokkenheid staat hierbij altijd centraal.

Met bijna 100 medewerkers op kantoren in zowel Arnhem, Nijmegen als Wijchen is VWGNijhof sterk vertegenwoordigd in de regio. Uw adviseur zit dus altijd dichtbij. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en transparant. Deze aangename manier van samenwerken maakt het mogelijk een wederzijds vertrouwen te creëren. Wij focussen ons op accountancy, administratieve dienstverlening en fiscale & HRM advisering, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent: ondernemen.

Onze adviseurs zijn geruime tijd werkzaam bij VWGNijhof en zijn u graag van dienst. Met gedegen ervaring en een hoog opleidingsniveau is alle benodigde up-to-date vakkennis aanwezig. Zo kunnen wij u de brede financiële expertise bieden die u toekomt. Professionele dienstverlening in een aangenaam jasje. Dat is VWGNijhof!

Delen via social media