Four Digits

Internet diensten

Bedrijfsnaam
Four Digits
Sectoren
Internet diensten
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
6 tot / met 10
Contact
Maarten Kling
maarten@fourdigits.nl
0264422700

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Four Digits is zoals de naam al doet vermoeden, gestart met 4 mensen.
Inmiddels is het team tien man sterk. Van een beginnende onderneming in 2005 uitgegroeid tot een gevestigde naam in onze branche. Four Digits is diverse keren verhuisd binnen Arnhem omdat we uit ons jasje waren gegroeid, inmiddels zitten we in een prachtig ruim pand aan de Jansbinnensingel.

Begonnen als web-applicatieontwikkelaars en schoven vanaf 2008 steeds meer richting Content Management Systemen. Rond 2011 vond Four Digits een goede balans tussen CMS-werk en webapplicaties, zowel front- als backendwerk. Sinds 2016 ligt de nadruk op Django, React, Wagtail, Plone en vele andere technieken.

Jansbinnensingel 26
Jansbinnensingel 26 is voor ons de perfecte thuisbasis. Alle ingrediënten zijn in huis om prettig te werken: in hoogte verstelbare bureaus, 27" schermen, versgemalen bonenkoffie. Af en toe is de geest te verzetten door middel van een pooltafel en diverse gameconsoles. Op vrijdag sluiten we de week af met een welverdiende borrel aan onze ronde bar (met als het even meezit eigen gebrouwen bier op de tap).

Eigen pand
Het pand is eigendom van Four Digits, en daarom een prachtige solide basis, een stevige zekerheid in een roerige markt. De drie etages – goed voor bijna 600m2 vloeroppervlak – bieden heel veel uitbreidingsmogelijkheden. Daarbij beschikken we over een achtertuin met eigen parkeerplaatsen en daar worden onze relaties weer heel blij van.

Duurzaam
Efficiënt werken betekent benutten wat voorhanden is, gebruiken wat je nodig hebt. We beschikken over 40 zonnepanelen op ons pand en werken wij zoveel mogelijk zonder papier. Notities worden digitaal gemaakt, de weekplanning doen we via ons eigen digitale planbord en voor vragen en mededelingen gebruiken we Slack. Ons eigen support-systeem is de spil in de bedrijfsvoering.

Delen via social media