Big Data Lab

ICT

Bedrijfsnaam
Big Data Lab
Sectoren
ICT
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
1 tot / met 5
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Contact
Big Data Lab
info@bigdatalab.nl
026 - 2022635

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Wij zijn een jong bedrijf dat zich toelegt op het bereikbaar maken van Big Data toepassingen. Hiertoe organiseren wij workshops en kennissessies, adviseren bedrijven bij het opstarten van Big Data activiteiten en bieden wij tooling en hulpmiddelen aan om de ambities op Big Data gebied te realiseren.

Ons team is gepokt en gemazeld in de ICT en vanaf de oorsprong betrokken bij de realisatie van projecten op het gebied van kunstmatige intelligentie en business intelligence. Daarbij kunnen wij bogen op een grote ervaring op het gebied van ICT architectuur en kennis overdracht. Wij hebben goede contacten in de universitaire wereld van kunstmatige intelligentie en onze staf wordt gerekruteerd uit deze gelederen.

Met frisse en innovatieve ideeën kunnen wij diensten bieden die bedrijven helpen in het formuleren van Big Data doelstellingen, het verkennen van dit gebied en het daadwerkelijk van de grond krijgen van laboratorium en productie omgevingen om de ambitie waar te maken.

Wij combineren langdurige ervaring met frisse ideeën!
In onze visie is Big Data niet zomaar een nieuwe hype in de ICT. Er is sprake van een paradigma wijziging. Het gaat niet alleen om het verwerken van grote hoeveelheden data. Nog belangrijker zijn de toepassing van Machinaal leren en Kunstmatige Intelligentie. Zoals het internet onze maatschappij heeft hervormd door een globale uitwisseling van informatie en kennis, zo zal kunstmatige intelligentie het gebruik van computers veranderen in een verlengstuk van ons brein. Internet of Things en ubiquous computing laat computers verdwijnen uit het directe gezichtsveld, maar tegelijkertijd een grotere impact krijgen op de wijze waarop wij leven en werken. Onze missie Bedrijven te ondersteunen in het realiseren van het grote potentieel dat ligt verborgen in Big Data toepassingen. Dit doen wij door Big Data bereikbaar te maken, de benodigde computerfaciliteiten beschikbaar te stellen en bedrijven te helpen daarmee ook resultaten te boeken.

INNOVATIE
Kijk op een andere manier naar uw data. Hoe kan uw data nieuwe diensten ontsluiten of bestaande diensten vereenvoudigen? Welke (open) data kan daarin bijdragen? Welk bedrijfsmodel past daarbij? Wij helpen u om tot een innovatie concept te komen.

EXPLOREER UW INNOVATIE
BigDataLab levert u een complete omgeving om uw innovatie te perfectioneren. Met onze kennis en gereedschappen perfectioneert u data collectie, analyse modellen en praktische vormgeving.

ONTWIKKELEN
Wij bieden u de gereedschappen en kennis om tot een duurzame en robuuste inrichting te komen van uw succesvolle innovaties. Met flexibele en dynamisch schaalbare oplossingen krijgt u een efficiënte productie omgeving.

PRODUCTIE EN BEHEER
Met nieuwe technologie bieden wij u een 24×7 beheersbare omgeving waar u van op aan kunt. Wij regelen uw ICT en u plukt de vruchten van uw innovatie. En wilt u het beheer overnemen dan assisteren wij u om dat op een zo efficient mogelijke wijze te doen.

Delen via social media