Beste Product

Bedrijfsnaam
Beste Product
Sectoren
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
11 tot / met 20
Man / Vrouw verhouding
60 - 40
Contact
T. Haze
tom@besteproduct.nl
026 7074959

Bedrijfsactiviteiten:

BesteProduct.nl is een Nederlandse consumentenwebsite die al sinds 15 januari 2006 bestaat. Maandelijks bezoeken 600.000 mensen of meer deze site. BesteProduct.nl maakt het kiezen van het beste product gemakkelijker. We testen producten met experts en consumenten, verzamelen testen uit vakbladen en deskundigensite en tonen gebruikersreviews bij producten.

Altijd op zoek naar de beste producten voor de beste prijs
Als BesteProduct.nl zijn we altijd op zoek naar producten die veel waar voor hun geld bieden. Dat kunnen goedkope producten zijn, die boven verwachting presteren. Maar ook duurdere producten, die een extra investering rechtvaardigen.
Wij houden dagelijks de nieuwste ontwikkelingen rond producten bij. We bezoeken beurzen, gaan naar persintroducties en lezen op internet en in vakbladen de testen van producten die daar verschijnen. De meest interessante producten testen we zelf met experts en consumententesters. Producten die wij het geld waard vinden, krijgen een kooptip. Alle producten met hun beoordelingen staan overzichtelijk in onze interactieve ranglijsten. Zo maakt BesteProduct.nl kiezen gemakkelijk.

Groot netwerk van experts en consumententesters
BesteProduct.nl heeft een groot netwerk met experts, die producten voor ons testen. Een deel van de experts is bij ons in dienst, een groot deel is als freelancers aan ons verbonden of heeft een eigen platform zoals Hardware.info, Draadbreuk, HVT en MobileCowboys, Deze professionals krijgen bijna dagelijks de nieuwste producten in handen en kunnen daardoor goed de producten in perspectief plaatsen. We testen onder meer smartphones, televisies, camera’s, tablets, printers en audio-apparaten met experts. Van de meeste interessante producten maken we ook een videoreview. Een overzicht van onze video’s vind je op ons YouTube-kanaal.

Unieke prijschecker
BesteProduct.nl toont op haar website ook de beste actuele aanbiedingen bij de producten. met onze prijschecker controleren we actuele aanbiedingen real time bij de grootste vergelijkingssites, Kieskeurig.nl en Beslist.nl. Zo weet je zeker dat je een product voor een lage prijs bij een webshop koopt.

Delen via social media