AuguSoft

ICT

Bedrijfsnaam
AuguSoft
Sectoren
ICT
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Aantal werknemers
11 tot / met 20
Contact
Laura Messina
info@augusoft.nl
026 202 2120

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Focus op architectuur
Prachtige software van hoge kwaliteit, daar staan wij voor. AuguSoft richt zich op het ontwerpen en realiseren van softwareproducten. Wij zorgen er dan ook voor dat de architectuur van een softwarepakket staat als een huis. Onze architecten ontwerpen het softwarepakket met veel passie en kunde. Solide en toekomstbestendige software die 100% aansluit op de klant.

Focus op innovatie
Wat maakt onze werkwijze uniek? Wij hebben software ontwikkeld waarmee we de bouwtekening gebruiken om automatisch het softwarepakket te genereren. Hieraan kunnen nuances worden toegevoegd. Onze softwaregenerator schrijft daadwerkelijk code waarop onze programmeurs verder bouwen. Door deze werkwijze hoeft tot zo’n 90% van de programmeercode niet meer handmatig te worden geschreven. Dit scheelt niet alleen in doorlooptijd maar zie je ook terug in de goede kwaliteit. Menselijke fouten worden in dit proces namelijk uitgesloten.

De door AuguSoft ontwikkelde generator is gebaseerd op domeinonafhankelijke principes. Daardoor kan de generator voor alle doelgebieden worden ingezet. Van fysiotherapie tot fotografie, van statistische pakketten tot reserveringssystemen, alles wordt bij ons gebouwd met deze innovatieve tools.

Delen via social media