ASSA ABLOY Entrance Systems

Techniek

Sectoren
Techniek
Aantal bedrijfsvestigingen
3 tot 5
Aantal werknemers
201 tot / met 500
Werkmogelijkheden
Meeloopstages
Afstudeerstage
Starterfunctie
Contact
Sabine Kranendonk
sollicitaties.nl.entrance@assaabloy.com
088 059 5578

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Opening doors to business and life
Automatische toegangsoplossingen verbinden mensen, goederen, voertuigen en plaatsen snel, efficiënt en veilig met elkaar. Met onze automatische toegangssystemen voor de voor-, achter en binnenkant van uw gebouw verbeteren wij de doorstroming en het comfort.

Eén adres voor al uw automatische toegangsoplossingen
ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een compleet pakket aan automatische toegangsoplossingen, waarvoor we ook de bijbehorende service en onderhoud verzorgen. Voor u is dit een uniek concept: u kunt zich richten tot één leverancier voor al uw automatische toegangssystemen. Onder service verstaan wij ondersteuning en advies tijdens het gehele bouwproces. Ook daarna onderhouden en moderniseren we uw installaties, om uw bedrijf draaiende te houden.

Wij bieden u de tools en diensten ter ondersteuning van het ontwerp en het bestek van uw unieke project. Van inspiratie tot BIM-tekeningen en ondersteuning in het specificatieproces.

Advies bij design en specificatie
Productinformatie, specificaties, tekeningen, veiligheids- en standaard compliancedocumenten vindt u bij de afzonderlijke producten:

- Automatische deuren
- Industriële deuren
- Snelroldeuren
- Hangardeuren
- Dock equipment

Duurzaamheid als onderdeel van ons dagelijks werk.
Alle initiatieven op het gebied van duurzaamheid zijn geïntegreerd door de hele waardeketen van de ASSA ABLOY Group. Van sourcing tot recycling, duurzaamheid is ons drijfveer voor alles wat we doen. Het is goed voor het milieu en goed voor ondernemingen.

ASSA ABLOY's Duurzaamheidspanel
Sinds 2007 werkt ASSA ABLOY hard aan haar duurzaamheidsdoelstellingen toen het duurzaamheidspanel een driejaren plan op het gebied van operations en duurzaamheidsmanagement voor kwaliteit en meetbare resultaten. Een belangrijke doelstelling was om een structuur te ontwikkelen die de alledaagse business uitdaagt hun duurzaamheidsprestaties te verbeteren.

Duurzaamheidsdoelstellingen
De resultaten van het driejarenplan zijn vastgelegd in ASSA ABLOY’s duurzaamheidsrapport over 2011. De resultaten waren zo succesvol dat het duurzaamheidspanel besloot haar doelstellingen en plannen uit te breiden door 2015 met daarin speciale aandacht voor water consumptie, energie-efficiency, vermindering van gasuitstoten bij duurzame woningen, omgang met chemicaliën en gezondheid en veiligheid van medewerkers.

Delen via social media