Administratiekantoor Maikel van Leeuwen

Accountancy & Fiscaal

Sectoren
Accountancy & Fiscaal
Aantal bedrijfsvestigingen
1
Contact
Maikel van Leeuwen
info@administratiekantoormaikelvanleeuwen.nl
(06) 18 09 16 26

Bezoek onze kanalen

Bedrijfsactiviteiten:

Mijn naam is Maikel van Leeuwen. Met veel plezier heb ik mijn opleiding als assistent accountant behaald en heb ik mijn werkervaring in de administratieve sector mogen opdoen bij een groot administratiekantoor. Hier heb ik met veel plezier gewerkt en vooral veel geleerd. Hetgeen ik alleen miste in deze baan is het persoonlijk contact wat voor mij erg belangrijk is.

Mijn passie is het ontzorgen van ondernemers en particulieren in hun financiële administratie, om deze reden ben ik als zelfstandig ondernemer begonnen. Met mijn no-nonsens mentaliteit en persoonlijke benadering heb ik al veel mensen en bedrijven mogen helpen met onder andere de boekhouding voeren, aangifte omzetbelasting verzorgen en jaarrekeningen samenstellen. Daarnaast geef ik objectief en altijd een eerlijk advies over eventuele financiële beslissingen welke u moet maken.

Waarom bent u eigenlijk gaan ondernemen? Wat was voor u de belangrijkste reden dat u bent begonnen met uw bedrijf? Welke droom, passie of welk doel heeft ervoor gezorgd dat u bent gaan ondernemen?

Een belangrijk onderdeel maar ook tijdrovende klus zoals het doen van de financiële administratie en de belasting aangifte is vast geen reden geweest om te starten met ondernemen. Tijd is geld en het doen van de financiële administratie en aangifte is dus kostbare tijdsbesteding.

U maakt zich vast weleens zorgen over nog te betalen rekeningen of het doen van de altijd terugkerende belasting aangifte. Wellicht heeft u er al eens over nagedacht om hier hulp voor in te schakelen? Vindt u het lastig om uw eigen aangifte omzetbelasting te doen of heeft u moeite met het bijhouden van uw financiële administratie? Zoek dan niet verder en laat mij u hierin ontzorgen.

Laagdrempelig en met korte lijnen, dat is mijn kracht!

Kortom zoekt u een betrouwbaar en ervaren administratiekantoor met een menselijke aanpak? Dan bent u bij mij aan het juiste adres!

Delen via social media