Filteren en Sorteren

Zoeken

Sectoren

Sorteren

Alle bedrijven

ONDERSTEUNEN VAN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING In onze projecten is het essentieel dat er commercieel gedacht wordt. De commerciële setting heeft een positief effect op de ontwikkeling van medewerkers. Het zorgt ervoor dat mensen trots kunnen zijn op een taak en waardering ervaren van een betalende klant. Naast opbrengsten uit projecten worden wij soms ook ingehuurd tegen een commercieel uurtarief.... (lees meer)

Zorg En Welzijn

Stichting met veel potentie Sinds de opstart van Stichting Zahet in 2008 zijn wij operationeel op het gebied van thuiszorg in de regio Nijmegen. Zahet was en is ambitieus om te blijven doorontwikkelen. Zodoende hebben wij ervoor gekozen om het dienstenaanbod van Zahet uit te breiden met zorg-met-verblijf in onze mooie gasthuizen in Beek-Ubbergen en Nijmegen. Wij bieden daar zorg aan hen die het... (lees meer)

Internet diensten

Four Digits is zoals de naam al doet vermoeden, gestart met 4 mensen. Inmiddels is het team tien man sterk. Van een beginnende onderneming in 2005 uitgegroeid tot een gevestigde naam in onze branche. Four Digits is diverse keren verhuisd binnen Arnhem omdat we uit ons jasje waren gegroeid, inmiddels zitten we in een prachtig ruim pand aan de Jansbinnensingel. Begonnen als web-applicatieontwik... (lees meer)

Industrie, Techniek

Buitink Technology is gespecialiseerd in het ontwikkelen, vervaardigen, leveren en monteren van producten c.q. oplossingen waar zeildoek, folies en technisch textiel een hoofdrol spelen. Hierbij richten wij ons op zowel de bouw, de architectuur, de industrie als diverse overige markten/ sectoren waar behoefte is aan onze producten en waar wij waarde kunnen toevoegen. Buitink Technology is een ... (lees meer)

Ingenieursbureaus

QING is een eigenzinnig ingenieursbureau. Onze consultants, adviseurs, projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van industriële automatisering, speciaal machinebouw en energie. Wij doen dat voor een groot aantal opdrachtgevers die zich bezighouden binnen de markten Food, Packaging en Smart Industry.  Of het nu een energiescan betreft, het re-enginee... (lees meer)

ICT

Focus op architectuur Prachtige software van hoge kwaliteit, daar staan wij voor. AuguSoft richt zich op het ontwerpen en realiseren van softwareproducten. Wij zorgen er dan ook voor dat de architectuur van een softwarepakket staat als een huis. Onze architecten ontwerpen het softwarepakket met veel passie en kunde. Solide en toekomstbestendige software die 100% aansluit op de klant. Focus op... (lees meer)

Techniek

Opening doors to business and life Automatische toegangsoplossingen verbinden mensen, goederen, voertuigen en plaatsen snel, efficiënt en veilig met elkaar. Met onze automatische toegangssystemen voor de voor-, achter en binnenkant van uw gebouw verbeteren wij de doorstroming en het comfort. Eén adres voor al uw automatische toegangsoplossingen ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een compleet pa... (lees meer)

ICT, Internet diensten, Reclame bureaus

A!tention is een internet- en communicatiebureau gespecialiseerd in het maken van dynamische en interactieve oplossingen. In de visie van A!tention sta jij, als klant, centraal. Het bedenken en ontwikkelen van de juiste online tools voor jouw bedrijfsvoering en de vertaling hiervan is onze zorg. Door mee te denken, suggesties aan te dragen en met concrete oplossingen te komen nemen wij de “zorg... (lees meer)

BesteProduct.nl is een Nederlandse consumentenwebsite die al sinds 15 januari 2006 bestaat. Maandelijks bezoeken 600.000 mensen of meer deze site. BesteProduct.nl maakt het kiezen van het beste product gemakkelijker. We testen producten met experts en consumenten, verzamelen testen uit vakbladen en deskundigensite en tonen gebruikersreviews bij producten. Altijd op zoek naar de beste producten... (lees meer)

JYSK is een internationale retailketen die "alles voor de woning" verkoopt en eigendom is van oprichter Lars Larsen, die in heel Denemarken bekend staat als de toonaangevende verkoper van het land die altijd wel "een goede aanbieding" heeft. In 1979, toen hij zijn eerste winkel opende in Aarhus, de op een na grootste stad in Denemarken – de winkel is er nog steeds, overigen... (lees meer)